EvaKristina ArtExklusivt KonstSmycke att bära runt halsen och även att placera som ett konstföremål på en spektakulär ställning för Artsmycket.Man hittar viktig text som flimrade förbi hos konstnären under skapandet 
som vi får ta del av i det uttrycksfulla konstverket.  
Föremålen är gjorda i Sterlingsilver, äkta pärlor och stenar.
Går att hyra för 999kr maila till silver@evakristina.se för förfrågan.

PERSONLIGA SMYCKEN MED BETYDELSE


.LOVE IS ALL
På en utställning i London presenterade vi kollektionen
”Love is all” för första gången. Hänget är handgjort i ädlaste SterlingSilver. Tillverkat och skapat i egen ateljé i Sverige.

D ICONIC
Den begåvade konstnären
Diana Wahlborgs spännande ikontavlor har inspirerat oss att skapa smyckekollektionen
D ICONIC i äkta silver.
Vi på EvaKristina tycker extra mycket om att Dianas ICONIC tavlor vill förmedla att: ALLA ÄR IKONER I SITT LIV

VI
En Smyckekollektion som passar till någon som man hör ihop med lite extra mycket. Det vackra halsbandet med fast kedja i ädlaste SterlingSilver. Tillverkad och skapad i egen ateljé i Sverige.

STJÄRNVINSTEN
Vi har fått lov att lära känna ett så härligt par… Han kallar henne för Stjärnvinsten och berättar det för alla!! Dom har varit ett par i 58 år. Tänk att få lov att vara en Stjärnvinst i någon annans kärleksfulla ögon i alla dagar!!  Vi har fångat känslan och skapat ett Stjärnsmycket, för vi alla är stjärnvinster!!

WOMAN SMYCKEN
En hyllning till alla fantastiska Kvinnor i dag och alla dagar. Kvinnotecken, Venustecken, Feministsymbol, alla lika värde symbol i äkta Sterlingsilver. Handgjord av kvinnor under goda förhållandet i Sverige.LOVE MASTER RING

LIVETS DROPPAR

LYCKOPENG

SOL, VIND OCH VATTEN

VI

STJÄRNVINSTEN

FLOWER

GLOBAL