ÅNGERRÄTT

ÅNGERRÄTT ÖPPET KÖP I 14 DAGAR
Enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och eventuell produktförpackning är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan eller öppna förpackningar, men naturligtvis försiktigt undersöka den och prova. EvaKristina tillämpar Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp inom 14 dagar, se mer under rubriken Byte och Retur.
 
TRANSPORTSKADOR
Märker du vid mottagandet att paketet har en synlig skada som kan ha påverkat skicket på varan du beställt, skall du inte ta emot det. Gör då en reklamation till Posten direkt på utlämningsstället. Hör sedan av dig via mail kund@evakristina.se eller telefon 073 333 99 10 till EvaKristinas kundtjänst och anmäl detta.
Vi står för transportrisken tex .att vårat emballage är tillräckligt bra för att klara transporten från oss till dig (dvs skadad eller bortkommen vara). Du står för risken vid eventuell retur till oss.